Menu

Cart

Szállítási módok és díjak

Szállítás futárszolgálattal:

A szállítást a PPS Futárszolgálat végzi.A szállítási díj tartalmazza a feladást követő lehetőleg 24 órán belüli házhoz szállítást, nyomon követhetőséget, kétszeri kézbesítési kísérletet, illetve az értékbiztosítást. A feladásról írásban értesítjük Önt, és elküldjük Önnek a küldeményazonosítót és a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségét. A feladást követően a csomaggal kapcsolatban információkat kizárólag a futárszolgálat tud nyújtani a küldeményazonosító alapján, így kérjük, ha a szállítással kapcsolatban kérése, kérdése vagy észrevétele lenne, legyen kedves a futárszolgálathoz fordulni!
A Webáruházunk által e-mailben küldött szállítási információk csak tájékoztató jellegűek, pontos információt a futárszolgálat tud nyújtani.

A kézbesítés történhet előreutalást követően, illetve utánvéttel.

  • Kézbesítés banki előreutalást követően: A megvásárolt termékeket a vételár bankszámlánkra történő megérkezését követően a PPS Futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 1384 Ft az ország területén bárhová.
  • Kézbesítés utánvéttel: A megvásárolt termékeket a PPS Futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 1384 Ft az ország területén bárhová.
  • Szállítmányozó partnerünknél, hogy a megnövekedett volumen és ráfordítások ellenére változatlanul a lehető legjobb minőségben szolgálják ki a logisztikai igényeket, minden év november 1 – december 31. közötti időszakban feladott csomag esetében csomagonként ún. PEAK felár kerül felszámításra: bruttó 150,- Forint.
    Így a szállítási díj ezen időszakban 1534Ft.


A kézbesítés folyamata: Megrendelésének leadását követően munkatársunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot 1 munkanapon belül, és tájékoztatja Önt a fizetéssel és szállítással kapcsolatos tudnivalókról. Amennyiben a termék raktáron van, 3 munkanapon (amennyiben Ön másként nem rendelkezik) belül  átadjuk azt a futárszolgálatnak. A küldemények a feladástól számítva általában 1 munkanapon belül érkeznek meg a címzetthez munkaidőben, 8-17 óra között. Kérjük, megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, amelyen ezen időintervallumon belül a kézbesítő megtalálja Önt! Amennyiben a kézbesítő nem találja Önt a megadott címen, telefonon keresi Önt, vagy értesítőt helyez el a postaládában, amelyen megadja elérhetőségét.

Bejelentkezés vagy Regisztráció