Menu

Cart

Hallgatói vélemények

E-learning vélemények

Szemelvények az e-learning képzéseink anonim hallgatói értékelőlapjának "Mi az ami a leginkább elnyerte a tetszésedet?" kérdésre adott válaszokból.

E-learning hallgató
2021-01-14, 23:01
Egy rendkívül jó kezdeményezésnek tartom, hogy volt a decemberi hónapban egy ingyenes képzés. Így sok embernek lehetősége nyílt megismerni a mozgásterápia világát és szerezni egy oklevelet is az SMR képzéssel. Már az első videóleckében éreztem, hogy ezt szeretni fogom, mert az oktatón, tehát Krisztán is látszott a szeretet, amit szakmája iránt érez és az a sok tudás, amit magáénak tudhat. Az egész akadémia felépítése megtetszett, a blog, hogy szakmai cikkek is megjelennek, a Facebook szakmai csoport, ahol meg lehet vitatni egyes problémákat, kérdéseket feltenni. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek ezt az akadémiát és remélem, hogy a jövőben még több képzést el tudok majd végezni, így leendő gyógytornászként/fizioterapeutaként pláne.
E-learning hallgató
2020-12-30, 18:43
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet?: Kriszta:) Kedvelem a jó humort. Tetszik a tudásátadás iránti vágya. Jó látni olyan kiváló, tapasztalt szakembert, aki nem "félti" a megszerzett tudását, nem a konkurenciát látja a szakmabeliekben. Szívét, lelkét, idejét nem spórolva egyszerűen csinálja, amit szeret és ezt megosztja velünk.
E-learning hallgató
2020-12-30, 18:43
Online végeztem el az egyik tréninget, és kiválóan sikerült megtalálni a szakmaiság és az érthetőség közötti összhangot. Pedagógusként mondom, hogy Kriszta nagyon mély tudással rendelkezik, de ami ezt megkoronázza az az, hogy ezt a tudást megfelelő stílusban át is tudja adni. Köszönöm a lehetőséget!!! :)
E-learning hallgató
2020-12-20, 15:39
Kedves Krisztina és Munkatársaid! Hálásan köszönöm ezt a kedves karácsonyi ajándékot. A legnagyobb elismeréssel ajánlom ezt a képzést minden kollégának.Számomra és szerintem sokunk számára nagyon fontos az előadó személyisége, kedvessége, előadásmódja, mely hozzájárul mindenképpen az anyag jobb megértéséhez elsajátításához.Évek óta használom a hengert, de bevallom most egy sokkal mélyebb, alaposabb és valóban használható gyakorlati tudáshoz jutottam.Köszönet érte. A videókat többször is végig tudtam nézni...éppen ezért sajnálom, hogy két kérdést elrontottam.Egy kis technikai gondom akadt...még egyszer meg akartam nézni az utolsó videót, kijegyzetelni külön magamnak is...és véletlenül rákattintottam a " következő gombra", ami már a tesztet egyben el is indította,Köszönöm még egyszer a lehetőséget. Szeretettel kívánok nagyon jó egészséget, további sikereket a munkátokban.
E-learning hallgató
2020-12-20, 15:38
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet?: A remek pédák amivel sokkal jobban megértettem az anyagot. Az oktató tudása, tapasztalata, tanítási módszere fenomális! Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek és Tőle tanulhatok! Köszönöm szépen a lehetőséget!
E-learning hallgató
2020-12-20, 15:37
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet? F. Krisztina egy csodálatos ember és oktató. Több képzésen részt vettem már. Össze sem hasonlítható más helyen elvégzett képzésekkel. Itt minden nagyon magas színvonalú ❤️
Drága Kriszta Te pótolhatatlan vagy! Köszönök mindent!
E-learning hallgató
2020-12-20, 15:36
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésemet? Ami mindig: Kriszti hatalmas tudása, szeretete a szakma és a hallgatói iránt, a stílus és az alaposság amivel előadja az anyagot. Maximálisan hitelesnek tartom, naprakésznek és megbízhatónak.. Szuper volt átismételni, (mert ezt már elvégeztem anno) de ez az anyag sokkal részletesebb, hiszen azóta az ismeretek is gyarapodtak tudományos szinten, és ezek naprakészen beépülnek az új tananyagokba is! Kriszta személyisége pedig csak hab a tortán! Köszönöm!!!!
E-learning hallgató
2020-11-13, 10:05
Érthető,követhető,magas színvonalú a Balance Medical Fitness Akadémia E-learning képzései! A korlátlan hozzáférés a tananyaghoz,-videók+pdf formátumukban-,aranyat ér! Gratulálok a csapat tagjainak!
Krisztina felkészültsége,tudása, szakmai alázata követendő példa! Szívből ajánlom mindenkinek,rengeteget lehet tanulni!!
E-learning hallgató
2020-09-22, 02:21
Ugyan évek óta az Akadémia elkötelezett hallgatója vagyok – nem sok képzés van, amin ne vettem volna itt részt -, az e-learning eddig kimaradt nálam. A novemberi EMMT kapcsán azonban a fascia-elmélet ilyen formában jár a tanfolyamhoz. Annak ellenére, hogy adott volt a lehetőség, hogy a korábbi tanulmányaim miatt mentességet kapjak ez alól az anyagrész alól, és így a képzés is olcsóbbá váljon számomra, nem éltem ezzel az opcióval. Egyrészt Krisztát ismerve biztos voltam abban, hogy a folyamatos naprakészsége miatt bővebb lesz a jelenlegi képzési anyag, mint az 1 évvel ezelőtti, ismétlés a tudás anyja is, na meg csak izgatta a fantáziámat az e-learning is! És milyen jó döntést hoztam!! Bár még csak az anyag elején tartok, és persze sok dolog szerencsére már tényleg ismétlés számomra, mégis úgy érzem, hogy minden alkalommal, amikor egy Balance-os képzésen veszek részt, egymás után jönnek az AHA-élmények! Arról nem is beszélve, hogy a videós anyagok profik, tényleg olyan, mintha Kriszta nekem magyarázna, bármikor visszatekerhetem, ha lemaradtam volna egy fél gondolattal, szóval imádom!! A hallgatói felület egyszerűen kezelhető, én ma telefonról is pikk-pakk részt vehettem általa az órákon. Most az a célom, hogy a korábban elvégzett képzéseket is szépen lassan beszerezzem online formában, mert óriási kincs ez így!!
A mondandóm lényege, hogy erőteljesen bátorítsak arra mindenkit, aki eddig hezitált volna az online képzésen, hogy vágjon bele, mert semmivel sem kevesebb az így megszerzett tudás, mint a személyes jelenléten alapuló! Azért várom már a novemberi gyakorlati napokat is, de csak mert hiányzik a csapat és a légkör!!
E-learning hallgató
2020-08-24, 08:31
Az a hihetetlen egyértelmű és logikusan felépített tananyag. A Kriszti szakszerű de mégis jól érthető magyarázatai. Az a fantasztikus szenvedély amivel átadja az anyagot! Csak úgy tudom kifejezni, hogy SZUPER! Nagyon köszönöm! És folytatom mert bele szerelmesedtem az mozgásterápiába!
E-learning hallgató
2020-08-11, 00:18
Követhető a videó. Kriszta hihetetlen jól magyaráz, így azok is megértik az elméleti hátteret, akik esetleg korábban nem tanultak anatómiát. Jó, hogy 3 hónap áll rendelkezésünkre a vizsgáig, így van idő gyakorolni, memorizálni. Tomi a legtürelmesebb férfi "modell", és még mosolyog is a rajzolgatások alatt. :D Az oktató videó komoly, mégis sikerült egy kis humort belecsempészni, ez nagyon tetszett. Kriszta, Te pedig egyszerűen szuper előadó vagy . Sosem gondoltam volna, hogy egy e-learning ilyen jó lehet. Az külön köszönetet érdemel, hogy 1-1 esetben felhívod a figyelmet arra, hogy mi állhat még a probléma mögött. Pl. térd: nem csak megtanítod a ragasztást, hanem felhívod arra a figyelmet, hogy mennyire fontos a quadriceps nyújtása. Rengeteget tanultam Tőled :), és alig várom, hogy még több tanfolyamon részt vegyek. A szakmai csoport is hatalmas segítség, mások kérdéseiből is sokat lehet tanulni. Köszönök szépen mindent!
E-learning hallgató
2020-08-05, 11:28
nagyon sok dolgot szuper jónak találok a képzéssel kapcsolatban. Még a képzés elkezdése előtt e-mailben tettem fel a képzésre vonatkozó kérdéseket: még aznap kaptam korrekt, segítőkész választ. Szintén a képzésre jelentkezés napján már hozzáférést is kaptam a tananyaghoz. Az e-learning videói nagyon jók: jól strukturált a tananyag, tetszik, hogy több rész videóból áll, így bármelyiket könnyen és gyorsan visszanézhetem, amikor magam is elkészítem a ragasztást. Krisztina magyarázatai nagyon jók: kellően részletes, de nem túlmagyarázó. A képzés végére megértettem, mit jelent a megfogalmazott cél: tape-es fejjel gondolkodni. A pdf-formában közzétett tananyag nagyon tetszik: jó emlékeztető, ill. összefoglaló. Tetszik, hogy rajzon is látom az anatómiai struktúrát, az ízület csontjait, izmait. A vizsga gyakorlati részéről szintén nagyon hamar visszajelzést kaptam: egy vasárnap este feltöltöttem a képeket, s azt gondoltam, 3-4 munkanapon belül kaphatok visszajelzést, Ehhez képest már másnap reggel 9 óra után érkezett az értékelést, mely tartalmazta a hiányosságot, de emellett dicséretet is kaptam, ami nagyon jólesett. Nyilvánvalóan a tantermi képzés dinamikája más, és egymástól is lehet tanulni, de ezt feledtette velem az, hogy az e-learning során úgy érezhettem, hogy az oktató csak nekem magyaráz, lépésről lépésre követhetem a ragasztást. Az elméleti vizsga előtt ugyanúgy izgultam, mintha tantermi körülmények között történt volna, és a fotók feltöltése közben és után is ugyanez a "vizsgadrukk" fogott el. Összességében nagyon tetszett, nagyon elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom másnak is! Hálás köszönetem az oktatónak, a munkatársaknak!
E-learning hallgató
2020-07-02, 19:58
Izgatottan álltam neki a tanfolyamnak. Az első 2 videó anyag megtekintése után minden félelmem eloszlott!
Olyan volt, mintha én is bent ülnék a tanteremben, nem pedig laptopról hallgatnám a tananyagot! Krisztina kisugárzása, kedvessége, tudása miatt egyből magával ragadott az egész! Örülök, hogy Tőle tanulhattam! Követhetőek az anyagok, instrukciók, nem éreztem hátrányt abból, hogy itthonról végeztem el.
Szívesen vennék részt más tanfolyamon is online, vagy tantermi keretek között! Mindenkinek ajánlani tudom! (gyógytornász hallgató)
E-learning hallgató
2020-07-02, 00:02
Az oktató felkészültsége, tudása lenyűgöző volt.
Tetszett a "szájbarágós" magyarázat, a ragasztás során esetlegesen elkövethető hibák kiemelése, elemzése. Úgy érzem, hogy az oktató tökéletesen átadta az alapok elsajátításához szükséges tudást (a többi már csak a gyakorláson múlik).
E-learning hallgató
2020-07-02, 00:01
Tetszett, hogy saját tempóban haladhattam, bármikor visszatérhettem a nehezebben "emészthető" részekhez. Kifejezetten élveztem az oktatási stílust, hiszen nem barokk körmondatokban, hanem egyszerű és letisztult formában kaptam a magyarázatokat. Több ilyen oktatónak kellene lennie az egyetemeken is, és máris nagyobb tudásvággyal indulnánk neki az életnek. A tanulás nem nyűg volt, hanem élmény. :)
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:54
Nekem leginkább az tetszett, hogy még így online formában is nagyon interaktívak és lendületesek voltak az oktató anyagok.
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:54
Ami különösen elnyerte a tetszésem a videók jó hangulata és a precíz módon átadott anyag. Ami számomra nagy segítség volt, hogy ha valamit nem értettem vissza tudtam tekerni a videóban és így akár többször is megtudtam nézni azt a részt amit nem értettem vagy amire oda kell figyelni a közeljövőben ha én is tape-elek.
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:54
Minden technika, érthető, logikus és jól látható a videókban. Valamint az oktató személye.
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:53
Otthon, általam választott időpontokban tanulhattam, annyiszor nézhetem meg valamely leckét ahányszor szükségem van rá. Fantasztikus!
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:53
Nehéz erre válaszolni, nem voltam még nálatok más képzésen, illetve ez volt az első e-learning tanfolyamom. Bármilyen technikát végeztem el eddig, mindig nagyon fontos volt az oktató felkészültsége, és szakmai tudása! Hisz a technika mellett egyéb más fontos információkhoz, pluszokhoz juthatunk egy-egy tanfolyamon. Ezzel 110%-ig meg voltam elégedve, Krisztina nagyon szimpatikus, és nagy szakmai tudás birtokában áll, jó volt tőle tanulni! Amikor hallgattam a videót, olyan volt, mintha ott lettem volna a tanteremben!
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:53
Pontosság, elegancia, szenvedély, alázat, szemlélet, humor
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:53
Az oktató nyugodt személyisége és érthető részletes magyarázatai. Úgy vélem sokszor többletinformációt is átadott, mint azt a témakör megkívánta. Gratulálok a képzés összeállításához és köszönöm, hogy részt vehettem.
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:52
Könnyen érthető volt a tananyag, az oktató nagyon kedves és segítőkész volt, barátságos hangulatú volt a képzés, szakmailag magas színvonalon.
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:52
Imádom az összes Balancos képzést! Eddig is szuper volt az összes, de így, e-learningen, talán még részletesebben és szemléletesebben kaptam a tananyagot. :-D Köszönöm, már nagyon hiányzott!
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:52
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet? Kriszta nagyon szimpatikus,hatalmas tudással rendelkező ember,az anyagot csodálatosan áttudja adni a hallgatóinak.Mi csak szívjuk be a tudást,mint szivacs a vizet.Közérthetően magyaráz,imádtam.??Köszönet és hála nektek, ez egy nagy Csoda volt számomra!Már várom a következőt!Remélem egyszer még eljutok tantermi képzésre is!Gratulálok az egész csapatnak,és sok sikert kívánok a továbbiakban!! Szeretettel:Piroska❤️?
E-learning hallgató
2020-04-26, 10:51
Régóta szemeztem a Flossing képzéssel, de sajnos az 1000 km távolság nagy korlátot nyújtott a tanfolyamon való részvételben. Így öröm az ürömben, hogy e-learning formában elérhető lett a tanfolyam.
Az anyag szakmai része egyszerűen kiváló, lényegre törő, és precíz. Nincs túlmagyarázva semelyik lecke, de minden benne van, amire szükség van. Az e-learning emberi része, hogy folyamatosan mosolyogtok, figyeltek az artikulációra, hogy a számítógép mögül látatlanban is megértsünk mindent azt sugallja az egész tananyag alatt, hogy szeretnétek a tudásotokat a lehető legjobban átadni nekünk, a megszokott már családias hangvétellel karöltve. Ezt e-learning formájában éreztetni a hallgatókkal különösen nehéz feladat, így meglepődve tapasztaltam, hogy nálatok mennyire érezhető ez. A bíztató hashtag-ek nagyon szuper ötlet a képzés elején, már ez megalapozza a személyes hangvételt. Szeretnék gratulálni még a "modell fiúnak", nagyon ügyesen állta a sarat.
Összefoglalva, a kézilabda csapat rehabilitációs feladatainak ellátása során nagy segítséget fog nyújtani, hogy az egyes alkalmak előtt be tudok lépni a portálra, és át tudom ismételni az adott tanagyagot a kezelésekre való felkészülések során!
Köszönöm, hogy elvégezhettem a tanfolyamot, így ezt kihúzhatom a bakancslistámról! :)

Bejelentkezés vagy Regisztráció

 

 

Weboldalunk az oldal működése és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ (cookie), ahogy minden korszerű weboldal. Itt engedélyezheti vagy letilthatja a sütik használatát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a sütik tiltásával bizonyos funkciók nem vagy nem megfelelően fognak működni!