Menu

Cart

Hallgatói vélemények - General Testimonials

General Testimonials
Ági
2018-04-06, 06:10
Szeretném szivből jövő hálámat kifejezni a gerinces kurzus óta életemben előszor figyelek a borzasztó tartásomra, amikor görbülök, rögtön vizualizálom reflexesen a kis porckorong-modellt, amit hamburgerpogácsa-szerűen nyomkodtál! És nem is fájdogál már annyit a hátam, derekam azóta, ami szintén fantasztikus! A neten utánaolvastam az életutadnak és nőként, emberként és valamelyest kollégaként őszintén büszke vagyok, hogy megismerhettelek és mint pedagógusgyerek respektálom az edukatív tevékenységed is, amire bizony születni kell! Egy szó, mint száz, jó a világnak, hogy Te vagy!
Gáspár Csaba
2017-12-22, 00:03
Hivatástudat, szakmai felkészültség, érthető-, jól felépített gondolatmenet mind a cikkekben, mind a tanfolyamon!
Az ember azt hiszi, az írásaiban már minden el is durrant, aztán elmegy egy tanfolyamra és az arcába robban egy hatszor akkora tudásbomba.
Nincsenek felesleges töltelék infok, nincs mellébeszélés. Kőkeményen megdolgoznak a befizetett pénzért, bőven megéri náluk tanulni....
Kiss Krisztina
2017-12-21, 23:14
Igazán színvonalas, minőségi oktatást nyújtó, ugyanakkor ember központú oktatás. Kriszta figyelmes, türelmes, igazán felkészült oktató, érezni hogy hittel "szívből tanít". Számomra ez a legfontosabb☺☺☺Köszönöm
Bagdi-Reha Éva
2017-12-21, 20:20
Magas színvonalú oktatás ,kedvesek , türelmesek nagyon odafigyelnek mindenre , a Krisztina pedig egy csoda ...
Baranyi Kriszti
2017-12-21, 20:19
Imádtam! Nagyon sok új dolgot kaptam, amit már folyamatosan használok
Mátyás Fanni
2017-12-21, 20:19
Kriszta személyébe egy remek embert és oktatót ismerhettem meg.
Tudását a foglalkozás során kamatoztatta(sokszorosan), amelyben hozzájárult fejlődésünkhöz,ismereteink bővítéséhez.
Örülök, hogy részt vettem ! :)
Böbe Spkp
2017-12-21, 20:19
Szinvonalas, érthető, pörgős elméleti, és mindenkinek segítő gyakorlati oktatást nyújtó tanfolyam. Később is minden kérdésre szinte azonnali kielégítő válaszok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ivánné Kis Marcsi
2017-12-21, 20:18
Nagyon jó, hogy rátaláltam erre a képzésre (tape), mert csodálatos oktatót ismertem meg itt, aki bármikor önzetlenül segít a tanfolyam után is. Kár, hogy csak most ismertem meg Krisztát, mert már rég csak ezzel foglalkoznék. Így is fogok, csak még egy-két tanfolyamon szeretném élvezni a hangulatot, szeretnék még több tudást.
Horváth Szabolcs
2017-12-21, 20:18
Naprakész, abszolút érthető képzések, kedves, hivatásában alázatos oktató, ár-érték arányban talán a legjobb. Csak ajánlani tudom!
Farkas András
2017-12-21, 20:17
Miskolci AMM képzesen kaptunk egy kis ízelítőt a hatalmas tudásodból és biztos vagyok benne, h jövőre így vagy úgy de ott leszek egy tanfolyamon
Erdei Judit
2017-12-21, 20:17
Eddig még csak egy tanfolyamra volt alkalmam eljutni, de itt még nem fejeztem be! Összeszedett, tartalmilag-szakmailag tökéletesen összerakott továbbképzés volt, imádtam, a jó hangulatról nem is beszélve ;) Bátran ajánlom Mindenkinek!!!!
Mátyus Évi
2017-12-21, 20:17
Kiváló, naprakész, kedves tanítók, igényes tanfolyamok, gyors ügyintézés, remek kommunikáció.
A hangulatos, hasznos tanfolyamok után a tanuló újra és újra visszavágyik hozzátok! :)
Nagyra értékelem a képzéseket. Akár szakembereknek, akár érdeklődő " civileknek" is segítséget nyújt. A Kriszta által tartott részletes, profi előadásokból, gyakorlatokból minden alaposan, jól megtanulható. És mindez jó hangulatban, élvezetesen.
Lakatos Edit
2017-12-21, 20:15
Nagyon örülök hogy jelentkeztem az alaptanfolyamra! Krisztina előadàsa kivàló volt,sokat tanulhattam nem csak a tape ragasztàsról hanem sok màs a szakmàval kapcsolatos dolgokról.Úgy eltelt a nap hogy észre sem vettem!Szeretnék a haladóra is jelentkezni,persze addig mèg rengeteget kell gyakorolni,ès az mèg külön szuper hogy megoszthatom vele a munkàimat ès Ő kièrtèkeli!Óriàsi segìtsèg!Köszönöm Krisztina!
Vass Viktória
2017-12-21, 20:13
Nagyon örülök, hogy a Balance Akadémiát választottam a tape tanfolyam elvégzéséhez! Krisztina nagyon érthetően, világosan magyarázta el az anatómiai dolgokat, így a kissé laikusak számára is abszolúlt érthetőek voltak, hogy mit, miért és hogyan kell csinálni. Külön jó megoldásnak éreztem azt, hogy a tanfolyam előtt mindenki megkapott egy segédletet, amiből fel tudtunk készülni. A tanfolyam nagyon gyorsan eltelt, de nagyon élveztem. Fantasztikus volt a hangulat, a társaság, és Krisztina profizmusa! :)
A következő évben biztos fogunk még találkozni!! Nincs megállás!!
Tarcza Anita
2017-12-21, 20:13
Nyugodt szìvvel ajánlom Krisztáékat. Precizítás, hozzáértés, szakmai tapasztalatok, segítőkészsèg, vidám hangulatu képzés és még sorolhatnám...
Nálam *5!
Parnaki Fanni
2017-12-21, 20:12
Nagyon meg vagyok elégedve azzal a tudással amit kaptam/kapok tőlük. Szuper képzéseik vannak és nagyszerű oktatók. Alig várom, hogy a következő tanfolyamra is eljussak!
Marquetant Dóra
2017-12-21, 20:11
Három hete vettem részt az az alap kinezio-taping tanfolyamon, de cseppet sem bántam meg! Krisztina előadása teljesen lenyűgözött! Tudása lendülete magával ragadó és szuper,hogy bármikor kérhetünk tőle segítséget,ha elakadnánk! Köszi és gratula!
Weisz Gyöngyi
2017-12-21, 20:10
Magas színvonalú oktatás Krisztina remek ember, hatalmas tudással, Marci roppant segítőkész. Bàtran ajánlom mindenkinek
Csendi Enikő
2017-12-21, 20:08
Fontos elmėleti infok után hasznos, alkalmazhatô gyakorlati oktatás. Krisztina tudása és személyisége is magával ragadó.Bônuszkėnt szakmai támogatás a képzés után. Kérdések,véleményezés, tanácsok és legfőképpen sok biztatás.
Beyer Gertrúd
2017-12-21, 20:07
Szeretném megköszönni egyrészt a tanfolyamon kapott érthető, hasznos információkat. Krisztából sugárzik, hogy szereti amit csinál, és szuper a kommunikációja. Unokaöcsémet, aki egészségügyis, már küldtem tanfolyamra, volt is és nagyon tettszett neki. Külön köszönet a rengeteg nagyon hasznos blogért, cikkért, amit osztani tudok az ismerőseimnek, mert igazán így tud terjedni a tudás manapság, és nagyon fontosnak tartom, hogy az ember a saját testével tisztában legyen. Nagy köszönet Kriszta, és a hátországnak, Marcinak is! :)
Brigitta Tóth
2017-12-21, 20:06
Nagyszerű a képzés rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb es a hangulat is fantasztikus
Gyurcsán Kataln
2017-12-21, 20:05
Soha nem találkoztam még olyan profi oktatóval, mint Feövenyessy Kriszta. Pedig közel 40éves egészségügyi pályafutásom során volt módom tapasztalatot gyüjteni. Úgy tanít, hogy a képzés után sem engedi el a kezünket, segít, ha elbizonytalanodunk. Nem is értem, ezt hogy hogy győzi idővel meg energiával. De megoldja. Köszönöm, Krisztina !
Kardos-Fodor Anett
2017-12-21, 20:03
Idén végeztem el a Kineziológia tape és sporttape képzést. Nem csak a tanfolyam volt kiváló, de a hangulat és az "utóterápia" is. Nem lettem magamra hagyva. Bármilyen kérdéssel fordulhatok az oktatóhoz Kristinához! Napról napra kapunk új, érdekes és szakmailag fejlesztő információkat! Minden hozzászólás egymás munkájához, kérdéséhez intelligens, kultúrált és mindíg építő jellegű! Hálás vagyok, hogy megismerhettelek Benneteket és a csoport tagja lehetek!
Szilágyi-Nagy Zsuzsa
2017-12-21, 20:03
Először megijedtem: menetrend alapján túl soknak éreztem az elméletre szánt időt a gyakorlatihoz képest, de a végére kiderült: tudtam volna még hallgatni a fascia rejtelmeit! SMR képzésen voltam, ahol nem csak egy eszköz használatát tanították meg, hanem új szemszögből világítottak rá az emberi tesre. Kacsingatok már a következő képzésükkel
Szilágyi Ágnes
2017-12-21, 20:02
Krisztina nemcsak kitűnő szakember ,hanem emberileg is egy tünemény !!!Érthetően,végtelen türelemmel magyaráz,ittam minden szavát a képzésen !!
Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek,szakembernek /laikusnak egyaránt ,végre egy oktató ,akivel öröm a tanulás ,és a tanfolyam elvégzése után is segít és ellát bennünket jó tanácsokkal !!!
Őri Eszter
2017-12-21, 20:02
Kriszta nagyon jó oktató! Már két képzésén is részt vettem (tape, testolvasás), de tervben van a következő is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Bence
2017-12-21, 20:01
Nagyszerű képzés, érthetően, alaposan elmondott anatómiai áttekintés volt. Ezen kívül a gyakorlaton volt a fő hangsúly, rengeteget tudtunk ragasztani, mindig volt hibajavítás. Nagyon ajánlom a részvételt mindenkinek, bármelyik képzésről is legyen szó. Én is biztosan megyek még!:)
Kiss Andrea
2017-12-21, 19:59
Hatalmas ajándéknak veszem, h Krisztát ismerhetem. Imádom a képzéseit, ahogy magyaráz, ahogy rávezet dolgokra. Ajánlottam már ismerősnek, és el is végezte a tape képzést, ugyanolyan tapasztalatokkal, mint én... uh nem vagyok elfogult.. Három képzésen vagyok túl, de van még tervben nem is egy
Uh., ha egy szuper oktatót keresel.... NE KERESS TOVÁBB..... MEGTALÁLTAD
Pazsák Éva
2017-12-21, 19:58
Szeretném mindenki (laikus és szakember) figyelmébe ajánlani a Balance Akadémiát és minden képzését! Amit a tudásra vágyó kaphat itt az nem hétköznapi oktatás, hanem magas színvonalú tudás teljes odaadással történő önzetlen átadása. Itt igazi tanítás folyik, amely nem csak a tananyagról, a gyakorlatról, hanem rólunk, résztvevőkről is szól. Ez itt egy nagy család, amelynek minden tagja ugyanannyi figyelmet, segítséget és támogatást kap, nem csak a képzések alatt, hanem bármikor amikor szüksége van rá és bárkitől aki segíteni tud. A tanulás nem ér véget a tanfolyamok végén, mert itt törődnek azzal, hogy napra kész információkat kapjunk a minket érintő témákban. Köszönöm, hogy ide tartozhatok, hogy ennyi tudást megosztottatok velem!
Rodák Mária Domesz
2017-12-21, 19:58
Az 5☆-ot, 10☆-ra változtatnám.
Most voltam először tanfolyamon, de nagyon nagyon tetszett...ezúton szeretném megköszönni ezt a kellemes vasárnapot.
Kriszta nagyon érthetően magyaráz.....mindenkinek csak ajánlani tudom a képzéseit. Nagyon nagy tudása van ....Öröm hallgatni
Szívesen mennék még más tanfolyamra is...
Ajándék az életemben, hogy találkozhattam Veletek. A tanfolyamok professzionálisak, jól szervezettek, a kredit pontokat is begyűjthetem itt. Olyan nem mindennapi témákban képezhetem magam, amelyeknek kevés hiteles szakértője van az országban.
Személyesen is sokat köszönhetek Krisztinának, aki sok év orvoshoz járás, tüneti kezelés után megtalálta az okot és az előírt oki therápiával meggyógyított.

Sportolóként is sokat tanultam tőle. Életeket képes jobbá tenni, csodálom és büszke vagyok rá. A jóga óráit a tanfolyamait egyenesen IMÁDTAM!
Még néhány képzés náluk szerepel a céljaim között.
Müller Mary
2017-12-21, 19:36
Nem vagyok szakmabeli, csak egy elvetemült rajongója a természetes gyógymódoknak. Kriszti egy tündér, akinek elképesztő fanatizmusa és szakmai tudása lenyűgöző! Úgy hiszem, minden családanyának el kéne végeznie nála az alap tape képzést, hogy magával vihesse azt a szemléletmódot és gyakorlati tape-elési tudást amit kapunk ezen a napon. Érthető, praktikus, gyakorlatias tudást. Szívből ajánlom mindenkinek! Kriszti, Marci, pusziiiiiii :)
Korcz Benjámin
2017-12-21, 19:18
Nappal és éjszaka is 12 órában dolgozom állandóan és tudom, hogy fárasztó kibírni az órák hosszúságát, de az, hogy Kriszta kiállt elénk és olyan élvezettel, és teljes értékű tudással oktatva több órán keresztül adta át a tananyagot, hogy jó formán még csak pislogni sem pislogtam, úgy lekötött a tanulás. Köszönöm az akadémiának és az oktatóknak a munkáját, de mégis a legnagyobb köszönetet nem én küldöm nekik, hanem az általam kezelt páciensek üzenetét továbbítom: "Csak így tovább köszönjük."
Németh Márk
2017-12-20, 22:16
Tanulmányaim kezdetén, zöldfülűként mit sem sejtve az itt történő oktatás menetéről mindössze csak egy beszámolóval vágtam neki életem első képzésének a Balance Akadémiánál. Mondhatom, hogy életem eddigi legkellemesebb csalódása ért, előző tapasztalataim, hogy a diák ül az iskola padban, nagyon figyeli az oktatót és okosodik. Ezzel szemben itt mint aktív résztvevők játszva tanultunk az oktatás során, ez már önmagában is elég lett volna számomra, viszont ami ezen kívül meglepett az Kriszta mérhetetlen mennyiségű lelkesedése és odaadása, mellyel saját tudását igyekezett nekünk átadni, melyet a való életben mind elméleti, mind pedig gyakorlati formába alkalmazhatunk. Mindezt olyan formában, hogy az mindenki számára érhető és nem mellesleg érdekes legyen és ezzel teljes mértékig lekösse az érdeklődők figyelmét és kielégítse a tudásszomjat mellyel érkezett. A másik fontos dolog, mellyel már az elején szimpatikussá vállt számomra, hogy mindenkire külön figyelmet fordított a gyakorlások és a feltett kérdések alkalmával, ami nem igazán jellemző máshol. Ezáltal mindenki úgy mehetett haza, hogy nem voltak "fekete foltok" a tudásában, a tanfolyam anyagával kapcsolatban. Ezután az Akadémia számos képzésén vettem részt, melyek végén egyre gazdagabban, egyre több tudással és tapasztalattal mehettem haza, ez így kimondva egyszerűnek tűnhet, azonban mindez rengeteg befektetett munkát, időt és tudást igénylő feladat, emiatt még jobban felnézek a Balance Akadémia csapatára és mind arra amit képviselnek.
Horváth Ágnes
2017-12-18, 22:16
Kriszta! Mint szakmailag, mint emberileg csak elismerően tudok nyilatkozni Rólad.
Előadásaid felkészültek, összeszedettek és izgalmasak.
Nem csak a tudásodat adod át, hanem a lelkesedést és a gyógyításban vetett hitedet is.
Élmény Veled tanulni!
Köszönöm!!!

Bejelentkezés vagy Regisztráció

 

 

Weboldalunk az oldal működése és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ (cookie), ahogy minden korszerű weboldal. Itt engedélyezheti vagy letilthatja a sütik használatát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a sütik tiltásával bizonyos funkciók nem vagy nem megfelelően fognak működni!