Menu

Cart

SMR (self myofascial release) a sport- és mozgásszervi rehabilitációban a HUNGAROMED-en

Jelentkezz a Hungaromed Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállításon tartandó „SMR (self myofascial release) a sport- és mozgásszervi rehabilitációban” c. minősített (kreditpontos) szakmai továbbképzésünkre 50%-os kedvezménnyel, 22 ezer Ft helyett 11.000 Ft-ért!

A képzés még nincs kiírva. Kérjük szíves türelmét!

A Balance Medical Fitness Akadémia kiállítóként és előadóként egyaránt részt vesz Magyarország egyetlen átfogó egészségügyi szakkiállításán, a 2019-es Hungaromed Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállításon 2019. október 7. és 9. között a Hungexpo D. pavilonjában a 203B standon. A kiállításon rendezzük meg jelen kreditpontos szakmai továbbképzésünket, amelyet kedvezményesen, féláron végezhetsz el. És ha már úgyis ott jársz, a képzést követően látogass el standunkra, ahol megismerkedhetsz a legmodernebb fizikoterápiás eszközökkel és terápiákkal! Előadásokkal (SMR, kinesiology-taping, flossing, NRX®, triggerpont terápia, hegkezelés, a fascia világa stb.), személyes tanácsadással, élő bemutatókkal és kipróbálási lehetőséggel várunk. A kiállításra a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ha azonban jelentkezel erre a képzésre, nincs szükség arra, hogy külön regisztrálj a kiállításra is.

A szakmai továbbképzésről

Az SMR „Self Myofascial Release” egy világszerte egyre népszerűbb speciális önmasszázs technika, amely egyedülállóan hatékony a kötőszövet bemelegítése és lazítása terén. Az SMR eszközök szakszerű és rendszeres használata jelentősen hozzájárul az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzéséhez és kiemelkedően hatékony a mozgásszervi rehabilitáció területén is. Segítségével növelhető az ízületek mozgástartománya, csökkennek az izom és ízületi panaszok, elősegíti a testtudat fejlesztését és a sportolói teljesítmény javulását, sőt, bónuszként még a narancsbőr elleni harcban is hatékony eszköz. Nem véletlen, hogy ma már nem hiányozhat a modern szemlélettel rendelkező gyógytornászok/mozgásterapeuták, edzők, gyógy- és sportmasszőrök vagy akár természetgyógyászok eszköztárából.

A 6 órás szakmai továbbképzésen a résztvevők megismerkednek a myofasciális rendszer világával, a szemlélettel, amely forradalmasította a mozgásszervi problémák kezelését, a mozgás- és manuálterápiát, illetve a sportolók edzését, versenyekre való felkészítését. Megismerhetik az SMR módszer elméleti hátterét, alkalmazásának lehetőségeit, az indikációkat és kontra indikációkat. Szakmai továbbképzésünkön ugyanakkor a gyakorlati oktatásra is nagy súlyt helyezünk. A résztvevők nem csak a különféle SMR gyakorlatok pontos végrehajtását tanulják meg, hanem azt is elsajátítják, hogyan tudják átadni a tudást páciensüknek.

Oktató: Feövenyessy Krisztina
Helyszín: Hungaromed Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás és Konferencia, HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ D pavilonja                (1101 Budapest Albertirsai út 10.,) Rubin 2. konferenciaterem
Ár: 22.000 Ft helyett 11.000 Ft, amely tartalmazza a nyomtatott jegyzet, a magyar nyelvű igazolás és a vizsga árát is
Dátum: 2019. október 9.
Időpont: 10.00-16.00
Elméleti órák száma: 4
Gyakorlati órák száma: 2
Továbbképzési pontérték: Egészségügyi szakdolgozóknak 15 továbbképzési pont jár a szakmai továbbképzés elvégzéséért az alábbi szakmacsoportban: 9. Mozgásterápia és fizioterápia
A szakmai továbbképzés nyilvántartási száma: SZTK-A-6169/2019

Kinek ajánljuk?

Szakmai továbbképzésünket elsősorban szakembereknek – masszőröknek, gyógymasszőröknek, természetgyógyászoknak, sportedzőknek, humánkineziológusoknak, testnevelőknek és gyógytestnevelőknek – ajánljuk, de előképzettség nélkül is részt lehet venni a szakmai továbbképzésen.

Az ár tartalmazza

A szakmai továbbképzés jegyzetét, valamint a magyar nyelvű részvételi igazolást. A képzés során semmilyen plusz költség nem merül fel.

Egyéb tudnivalók

Javasoljuk, hogy kényelmes sport ruhában jöjjenek, vagy hozzanak magukkal váltóruhát!

Bejelentkezés vagy Regisztráció