Menu

Cart

Ingyenes előadás és bemutató - NRX®, dinamikus ízületstabilizálás és korrekció

Dinamikus ízületstabilizálás és korrekció – az NRX® megérkezett Magyarországra is

 Ortézis ajánlása/felírása helyett készítsd el Magad a testre szabott, tökéletesen illeszkedő, dinamikus stabilizációt és/vagy korrekciót biztosító applikációt páciensed számára!

Ingyenes előadásunkon és bemutatónkon megismerkedhetsz a svéd Mediroyal cég által kifejlesztett, nemzetközi karriert befutó NRX szalaggal, amely rendkívül stabil és erős megtámasztást biztosít a sérült végtagok/ízületek számára és/vagy hatékonyan korrigálja a különféle ízületi deformitásokat. De ami a legfontosabb, Te Magad készítheted el a páciens számára a testre szabott, tökéletesen illeszkedő, dinamikus stabilizációt biztosító applikációt! Az előadást és bemutatót Thomas Eriksson, a Mediroyal vezető ortopédiai műszerésze tartja angol nyelven, magyar tolmácsolással.

Időpont: 2019. október 5. 10:00 - 12:00
Helyszín: Balance Medical Fittness Akadémia (1117 Budapest, Nádorliget u. 7/b.)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az oldal alján található űrlap beküldésével lehet. Amennyiben a bemutató során kedvet kaptál, az NRX applikációk elkészítését NRX® - Dinamikus ízületstabilizálás és korrekció c. képzésünkön sajátíthatod el.[Form nrxnyiltnap not found!]

Bejelentkezés vagy Regisztráció